Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Beste ideeën over citaat achtergronden op pinterest. Je moet schieten anders kun niet scoren en andere. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Johan cruijff leuke en mooie spreuken pinterest. Johan cruijff pinterest teksten. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Beste voetbal citaten op pinterest over. Je moet schieten anders kun niet scoren henk davidse. Muursticker citaat johan cruijff tenstickers. Johan cruijff citaten quotes en uitspraken van. Als ik zou willen dat je het begreep had wel. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Johan cruyff expresses the importance of working hard.

Boek johan cruijff uitspraken. Als wij de bal hebben kunnen hun niet scoren. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Meer dan voetbal uitspraken op pinterest. Citaten johan cruijff gezegdes pinterest. Boekwinkeltjes je moet schieten anders kun niet. Beste afbeeldingen van johan cruijff busje el. R i p johan cruyff cruijff pinterest. Quiz zei johan cruijff dat echt days. Citaten johan cruijff holland famous dutch people. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Johan cruijff uitspraken sytze de boer. Je moet schieten anders kun niet scoren. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)