De tien beste engelse oneliners van van gaal voetbalprimeur. Beste afbeeldingen van zinnen uit liedjes die ik mooi vind in. Restaurant uit de buurt groningen. Liedjes waar je gegarandeerd kippenvel van krijgt life upcoming. Mooie quotes uit liedjes engels. Mooie engelse tekst quotes teksten wijze woorden en spreuken. Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes. Mooie engelse zinnen teksten spreuken en quotes. Liedjes met vreemde songteksten radio. The beautyboulevard mooiste quotes uit liedjes deel i the. Leven de mooiste citaten bibliotheek jette. Homepage citaten noord oost brabantse bibliotheken. Top beroemde film quotes die iedereen uit zijn hoofd kent. Leuke engelse tattoo teksten. Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes.

Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes. Pin van kimberly patton op words of wisdom mooie citaten. Geweldige quotes uit bekende tv series. Quotes uit liedjes girlscene forum. Quotes uit liedjes u blue sparkles. Mooie engelse quotes. Quotes uit liedjes u blue sparkles. Homepage citaten noord oost brabantse bibliotheken. Beste muziek quotes muziek citaten engels muziek quotes. Hilarische quotes uit schooljaarboeken bizar upcoming. Alegria quotes uit liedjes. Hilarische quotes uit schooljaarboeken bizar upcoming. Mooie zinnen uit one direction liedjes stefiravenjessica. Berend botje ging uit varen wikipedia. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.