Geluk hangt niet af op wat je hebt kunst aan de muur boeddha etsy. Solitude citaten over kunst. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Geluk citaten en wijsheden citaten. Geluk. Citaten over de jaarwisseling u spreuken over oud en nieuw. De meest inspirerende reiscitaten aller tijden. Not usually all of a sudden happens over time citaten citaten. Immanuel kant citaten citaten pagina pot van citaten. Beroemde uitspraken over creativiteit paradijsvogels magazine. Inspirerende citaten over minimalisme die u zullen inspireren een. Inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. Beste afbeeldingen van filosofische citaten in thinking. Citaten geluk t shirts online bestellen spreadshirt. Wijze spreuken over de liefde succes geluk dromen en wijsheid.

I love quotes they are so true quotes citaten inspirerende. Ik hou van citaten die je op het andere been zetten nrc. Louis pasteur citaten aforismen citeert de grote gedachten. Dit zijn de mooiste citaten van paulo coelho die je aan het. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden hillwalk. Citaten geluk t shirts online bestellen spreadshirt. Canvas ren en gelukkig zijn motievenuitdrukking ongebruikelijk. Een oppervlakkig gezegde citaten citaten pot van citaten. Wat is geluk een geschiedenis in citaten isgeschiedenis. Vijf citaten over het lijden van epictetus verken je geest. Citaten instagram photo and video on instagram. Masterclass geluk cultuur en congrescentrum vanberesteyn veendam. Dalai lama tenzin gyatso citaten en quotes. Vijf citaten van lao tse om bij stil te staan verken je geest. Filosofie citaten en wijsheden citaten.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)