Ups downs en oordelen by bengeltjesbeads teksten. Zonder oordelen geniet citaten pot van. Best dutch quotes on pinterest toon hermans doodle. Beste oordelen citaten op pinterest rechter. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste oordelen citaten op pinterest rechter. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Vooroordelen beoordelen en veroordelen sugarframe. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Oordeel niet verbaas je slechts. Beste oordelen citaten op pinterest rechter. Frans buyens citaten aforismen citeert de grote. Oordeel niet over het pad dat je nooit hebt bewandeld.

Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Wijze spreuken geluk pp aboriginaltourismontario. Geef anderen niet wat we zelf willen verwelkomen. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Martin simek citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest. Beste ideeën over oordelen citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.