Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de grote. Talent citaten en wijsheden citaten. Talent vs hard work by nate schrader talent quotes. Talent citaten en wijsheden citaten. Wijze woorden over de talenten van je leerlingen ontdek ze en. Citaten en spreuken over talent. Citaten over boek aforismen citeert de grote. Citaten spreekwoorden en gezegden pot van citaten. Motiverende spreuken verlaat nooit de weg van je eigen talent. Spreuken engels it is a happy talent to know how to play. Spreuken en citaten en spreuken over de dood spirituele teksten. Citaten over zonde aforismen citeert de grote. Stanislaw jerzy lec citaten aforismen citeert de grote. Johann wolfgang von goethe citaten aforismen citeert de grote. Inspirerende quotes over liefde en huwelijk vriendenboeken.

De tien beste citaten van maria montessori u verken je geest. I have no special talent i am only passionately curious albert. Talent quotes talent quotes talent quotes quotes history quotes. My talent t sleeping at night mes favoris my favorites. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden talenten. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Citaten over volharding aforismen citeert de grote. Talent heeft niet alleen te maken met iets goed kunnen er. Hebben geen talent citaten citaten pot van citaten. Spreuken over dromen hét zingevingsplatform met wijsheden. Talent quotes brainyquote. Citaten wijsheden duizenden quotes en citaten. Vijf citaten van albert einstein over persoonlijke groei u verken. Inspirerende citaten wijsheden quotes uitspraken over. Talent citaten en wijsheden citaten.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.