Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste grappige citaten over school op pinterest. Pin van willemien struijk op tegeltjes spreuken en. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Nederlandse spreuken picswe. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Reflectie spreuken quotes onderwijs pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Citaten over leven aforismen citeert de grote. Tommy wieringa citaten aforismen citeert de grote. Dinsdagwijsheid inspirerende citaten de wereld van kaat. What do your strengths say about talents learn more. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over hard werken citaten op pinterest.

Favorite signs john wooden quotes confidence and. Te gevoelig citaten pot van. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ouderschap citaten op pinterest kind. Talent versus inzet spreuken en omdenken pinterest. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Jij bent bijzonder of moonbeams and kisses pinterest. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Gww a leest en schrijft erover een gedicht. Carlo rim citaten aforismen citeert de grote gedachten. Beste ideeën over intuïtie citaten op pinterest. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Beste ideeën over loslaten citaten op pinterest. Beste ideeën over deur citaten op pinterest motto s. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.