Juristen blad 1 opgericht in 1925 door j.c. van oven weekblad. 23 beste afbeeldingen van can yücel quotations quote en manager. De ivoren toren van de onderzoeker. Вечната еуфория Длъжни ли сме да бъдем щастливи? by pascal bruckner. Geschiedenis als wetenschap. Brein фото и видео picgardens. Jeanpaulsartre instagram photo and video on instagram. Pin van mesut simsek op guzel sozler sana. Archief augustus 2015 bdspinoza. The institute in the media only in dutch. Pvv « debat in de digitale hofstad. Filosofie. Juristen blad 1 opgericht in 1925 door j.c. van oven weekblad. Archief augustus 2015 bdspinoza. Wilhelmus wordt inburgeringseis joop.

Jeanpaulsartre instagram photo and video on instagram. Imam al reza as ahlalbayt4iedereen. Posts tagged as #literatuur picdeer. Albert einstein wikipedia. Pdf hosted at the radboud repository of the radboud university nijmegen. Karel steenbrinks weblog: april 2015. Jeanpaulsartre instagram photo and video on instagram. Moslims: vijfde colonne. Georg wilhelm friedrich hegel wikiquote. 7 beste afbeeldingen van sozler palabras que molan poemas en poesía. Onderwijsrecensies voortgezet onderwijs 2013 4 jeugdboeken 12. De relatie tussen onderwijs en onderzoek. Samen communiceren over klaservaringen samen communiceren over. Geert wilders « debat in de digitale hofstad. Volkskunde 116 2015:1 by paul catteeuw issuu.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.