Wijze woorden filosofie. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Filosofie citaten posters met tekst. Beste afbeeldingen van quotes inspiratie innovatie. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Beste ideeën over beroemde franse citaten op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van filosofie boeken citaten en boek. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Metafilosofie is nadenken over de doelen. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Julia engelmann sprüche pinterest citaten. Meer dan citaten over geluk op pinterest.

Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste liefde vriendschap citaten op pinterest. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Meer dan citaten over geluk op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Citaten van poeh en zijn vrienden reinders oisterwijk b v. Spirituele citaten voor maart dagelijkse gedachten uit. Simone de beauvoir citaten aforismen citeert grote. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest. Filosofie citaten.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]