Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste falen citaten op pinterest dagelijkse. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest teksten. Beste citaten op canvas pinterest ideeën. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Beste sport inspirerende citaten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Verbroken vriendschap spreuken google zoeken citaten. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Beste ideeën over verdrietig leven citaten op. Gedicht regenboog christelijk google zoeken teksten. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Meer dan bloem citaten op pinterest zoeken. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard.

Beste afbeeldingen over teksten op pinterest haha. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste ideeën over grappige keuken citaten op pinterest. Citaten zoeken op trefwoord. Beste ideeën over kleinkinderen op pinterest. Meer dan huis citaten op pinterest. Meer dan bloem citaten op pinterest zoeken. Werkwijze in deze les wordt uitleg gegeven over het zoeken. Beste grappige citaten over vakantie op pinterest. Plinius de jongere citaten aforismen citeert grote. Werkwijze in deze les wordt uitleg gegeven over het zoeken. Beste afbeeldingen over doemaarniet op pinterest. Beste ideeën over licht citaten op pinterest. Werkwijze in deze les wordt uitleg gegeven over het zoeken. Beste ideeën over nieuwe start citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)