Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Als we echt liefde en zorg voor iets hebben laat het dan. Mooie spreuk over vriendshap. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Geluk best quotes pinterest teksten en citaten. Succes waarderen citaat quote hartziel. Beste dankbaar citaten op pinterest gelukkig gezin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over geluk aforismen citeert de grote. Beste ideeën over geluk op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest.

Citaten en wijze woorden uit de islam geluk zien is. Beste ideeën over glimlach op pinterest inspirerende. Citaat quote leefregels verleden toekomst tijd. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Meer dan citaten over geluk op pinterest gelukkig. Citaat tegenslag is slechts een springplank naar geluk. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Spreuk kon je geluk maar cadeau geven spreuken.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.