Spreuk geluk kun je vermenigvuldigen door het te delen. Mooie spreuken over geluk. Er is slechts één weg naar geluk en dat op te houden. Dat heet dan gelukkig zijn the story of our life. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaat tegenslag is slechts een springplank naar geluk. Pin uitspraken quotes citaten en spreuken arend landman. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Geluk best quotes pinterest teksten en citaten. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest.

Spreuk kon je geluk maar cadeau geven spreuken. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Citaat liefhebben is het leggen van ons geluk in. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over glimlach op pinterest inspirerende. Als we echt liefde en zorg voor iets hebben laat het dan. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Citaten en wijze woorden uit de islam geluk zien is. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Mooie spreuk geluk is een seconde die eeuwigheid wil zijn. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie spreuk over vriendshap. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)