7x inspirerende quotes over vrijheid wijsheid en optimisme. 10 inspirerende quotes over geluk & genieten commit happiness. 49 inspirerende quotes. 12 quotes die je meer leren over geluk vinden in je leven galabria. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden geluk. Spreuken en citaten over compassie het thema van de maand van de. Quotes gelukkig zijn information and ideas herz intakt. Een beetje geluk kan je citaten 11654 citaten pot van citaten. Jan jansen easybranches quotes 185 vrede en geluk citaat nederlands. Quotes de geluksvogel. Citaat for all instagram posts publicinsta. Quotes over geluk simple home decor ideas. Citaten: leven mooie citaten over het leven. Citaten. Jan jansen easybranches quotes 52 liefde te beschermen citaat.

Vijf citaten over het lijden van epictetus verken je geest. 1000 images about spreuken citaten loesje on pinterest. Top 3 spirituele wijsheden gezegden en citaten. gratis affirmaties. Inspirational quotes groei keywords and tags. Spiraalboekje met uitspraken over geluk u2013 quality living. Klavertje vier geluk pinterest klavertje vier motivational hd. 13 citaten over geluk om je stemming te stimuleren 2019. Pin by amy heijnen on love citaten over geluk citaten denk. Pin by audrey asin on bloemen citaten spreuken teksten. De 87 mooiste en meest inspirerende vakantie quotes wapiti travel. Silicon canals home facebook. Citaten over geluk aforismen citeert de grote. 8x inspirerende quotes over geven dromen en geluk. Mooie spreuken over geluk hét zingevingsplatform met wijsheden. De mooiste quotes over geluk.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: