Beste citaten uit het verleden op pinterest. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Spreuken citaten en quotes over spel spelen share the. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. Citaten van albert einstein quotes een geniaal mens. Xiaomi mi mix de telefoon uit toekomst is nu nóg beter. Xiaomi mi mix de telefoon uit toekomst is nu nóg beter. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. De toekomst ziet citaten pot van. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Best italiaanse quotes images on pinterest. Gaat het wel goed met xiaomi ja zeker in de toekomst.

Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Mooie en inspirerende citaten plazilla. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Inspiratie wijsheid hoe moeilijk en zwaar het soms ook. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Beste ideeën over papa citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.