Soms duurt het langer om onze droom te verwezenlijken maar. Beste ideeën over zwangerschap citaten op pinterest. Xiaomi mi mix de telefoon uit toekomst is nu nóg beter. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Gaat het wel goed met xiaomi ja zeker in de toekomst. Toekomst treffende citaten van puriteinen boekhandel en. De toekomst ziet citaten pot van. Beste afbeeldingen over spreuken gedichten gezegden. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam leer je kinderen. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Inspiratie wijsheid hoe moeilijk en zwaar het soms ook. Over toekomst joanika advaita vedanta non dualiteit. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Xiaomi mi mix de telefoon uit toekomst is nu nóg beter.

Liefde funny leuke teksten spreuken quotes foto. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Mooie en inspirerende citaten plazilla. Beste ideeën over papa citaten op pinterest. Beste citaten uit het verleden op pinterest. Citaten van albert einstein quotes een geniaal mens. Best italiaanse quotes images on pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Tussen verleden en toekomst ligt één punt dat werkelijk. Spreuken citaten en quotes over spel spelen share the.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: