Spreuken engels google zoeken mooie teksten. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Beste ideeën over christelijke vriendschap citaten op. Beste schoonheid citaten op pinterest ware. Best instagram quotes on pinterest feeling. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest. Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. Dementie google zoeken citaten en gedichten t. Beste afbeeldingen van gezegden citaten grappige. Instagram life style pinterest citaten spreuken en. Beste baby meisje citaten op pinterest dochter. Nieuwe filters en zoeken op emoticons in de. Laura tesoro instagram google zoeken character. Meer dan afbeeldingen over quotes op pinterest.

Teksten over vertrouwen quotes of the day. Beste ideeën over instagram citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste afbeeldingen over gedichten algemeen op pinterest. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste afbeeldingen over gedichten die je raken op pinterest. Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest. Nederlandse citaten pinterest google zoeken quotes. Sef quotes vriendschap google zoeken werk pinterest. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Handelaar die geheime citaten zoeken stock afbeelding. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Beste grappige citaten over werk op pinterest. Instagram verkennen pagina met realtime resultaten.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)