Beste afbeeldingen over spreuken op pinterest. Beste baby meisje citaten op pinterest dochter. Beste ideeën over korte citaten op pinterest. De week op social twitter s botmarketing meer bereik. Lichtpuntjes Één van mijn favoriete citaten om vrolijk. Beste ideeën over ster citaten op pinterest. Best instagram quotes on pinterest feeling. Beste afbeeldingen over rumag spreuken op pinterest. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Beste afbeeldingen van gezegden citaten grappige. Beste afbeeldingen over darum op pinterest bussen. Beste afbeeldingen over doemaarniet op pinterest. Nieuwe filters en zoeken op emoticons in de. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over instagram citaten op pinterest.

Beste ideeën over baby gedichten op pinterest. Best images about doe maar niet on pinterest home. Teksten over vertrouwen quotes of the day. Beste ideeën over belofte citaten op pinterest. Beste ideeën over doorzettingsvermogen citaten op. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Laura tesoro instagram google zoeken character. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Leuke tekstjes voor instagram google zoeken citaten. Beste afbeeldingen over inspirerende teksten en quotes. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Citaten over eerlijkheid google zoeken eerlijk. Beste afbeeldingen over gedichten algemeen op pinterest. Beste ideeën over instagram citaten op pinterest. Gedicht overleden kind sterretje google zoeken citaten.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)