Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Toon hermans versjes google zoeken gedichten. Onzekerheid gedichten pinterest en teksten. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Een verleden draagt mooie en verdrietige herinneringen. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest slapend. Beste ideeën over grappige slaap citaten op pinterest. Eduarda vieira genderfluid pinterest sexy instagram. Beste ideeën over gelukkig zijn citaten op pinterest. Pin van cobi boeije op spreuken moeder kind pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest. Peuter kunst op pinterest onthaalouders rommelig spelen. Beste afbeeldingen over doemaarniet op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.