Hart onder de riem quotes google zoeken mooie teksten en. Sexy vrouw quotes google zoeken humor sex citaten citaten. Citaten citaten quotes wijsheden en beroemde uitspraken. Quotes wallpaper google zoeken break up board citaten. Citaten en spreuken over voetbal. Liefdesquotes korte citaten zinnen en oneliners om je liefde. Citaten wijsheden en quotes muller wenskaarten online kaarten. Photos of hersenletsel hashtag on instagram. Hoe reageren mensen op hitler citaten onder nieuwsberichten. Zoeken. Zoeken. Als je ooit problemen nodig hebt google zoeken quotes funny. Winnen met instagram instagram tips voor meer volgers interactie. Je kunt me citeren creatieve manieren om citaten te gebruiken. Naar liefde zoeken heeft weinig zin als je weet dat liefde eerst.

Winnen met instagram instagram tips voor meer volgers interactie. Winnen met instagram instagram tips voor meer volgers interactie. Paulo coelho zeven wijze citaten uit de alchemist over dromen volgen. Winnen met instagram instagram tips voor meer volgers interactie. Leuke afbeeldingen voor instagram google zoeken frases. Dit zijn de mooiste citaten over de liefde happinez. Verbazingwekkende instagram citaten en onderschrift ideeën van a tot z. Quotes creator citatenmaker in de app store. Verbazingwekkende instagram citaten en onderschrift ideeën van a tot z. Verbazingwekkende instagram citaten en onderschrift ideeën van a tot z. Quotes creator citatenmaker in de app store. Dit zijn de mooiste citaten van paulo coelho die je aan het. Innige deelneming betuigen google zoeken signs citaten. Grappige quotes over liefde seks en relaties de citaten die. Rumag quotes vrienden google zoeken « words teksten.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.