Heren jassen we fashion. Rivaldi zomerjassen nieuwste collectie gratis. Nickelson nevoso summer navy heren zomerjas. Korps mariniers zomer uniform jas sergeant der. Lief neon peach meisjes zomer jasje met capuchon van dirkje. Jas roze van zero sale zomer jassen meisjes yannick. Leren jassen heren quot echt leer lederen herenjas. Vingino jas blauw kleertjes. Vingino jas groen kleertjes. Bellaire grijze zomerjas jack jongens zomercollectie. Airforce zomerjas heren zomerjassen voor. Kleding heren gratis advertentie plaatsen in nederlands. Zomer jas voor dames en heren leather city. Veste en cuir noir hommes aim antrio bk. Cars jeans kleding online kopen centre.

Molo kids grijze bomber jack zomerjas hestie soft shell. Regatta nielson softshell jas heren rood. Zomer jas voor dames en heren leather city. De canada goose jassen lente zomer collectie. Mormaii zomer jas. Parajumpers geena woman jhp fashion. Li ning sarah zomer jas dames roze. Heren jassen we fashion. Regatta cantara lente zomer softshell jas dames zwart. Jacket padded camo zomer jas airforce bk leder.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)