Mannen zijn als goeie koffie alleen de hele houden. Koffieverslaving dat je het koffieapparaat enthousiaster. Gedicht voor geboorte meisje quotes pinterest. Beste ideeën over tijd citaten op pinterest. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Koffie rumag pinterest grappige citaten en. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Reeks van koffie verwante typografie citaten over. Pensioen download teken de langste koffie van. Best images about mooie teksen on pinterest. Het dna invite topic oneplus page. Beste ideeën over keuken citaten op pinterest. Singular object s willekeurige citaten foto. Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Briljante en herkenbare quotes van rumag.

Beste ideeën over thee citaten op pinterest theetijd. Koffie words pinterest teksten en citaten. Beste ideeën over grappige koffie op pinterest. True rumag quotes pinterest koffie spreuken en. A ca ff e fa babb b Надо. Welkom citaten pinterest spreuken teksten en koffie. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur gezegden. Best natuur citaten images on pinterest ware. Afbeeldingsresultaat voor niks moet niksen mag handletter. Beste ideeën over motiverende afbeeldingen op.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)