Beste ideeën over persoonlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over persoonlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Beste ideeën over gedachten op pinterest citaten. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende.

Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over gedachten op pinterest. Beste persoonlijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten relaties op pinterest. Personal branding quotes spreuken en citaten over jezelf. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over serieuze citaten op pinterest. Beste ideeën over gedachten op pinterest citaten. Citaten over persoonlijkheid aforismen citeert de grote. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten. Beste ideeën over gedachten op pinterest citaten. Yes but i hate tumblr and don t stay in bed all day. Beste ideeën over citaten op pinterest gedachten.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.