Powerpoints rian. Beste citaten uit liedjes op pinterest liedjesteksten. Beste ideeën over italiaanse citaten op pinterest. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Vandaag ga ik iets vertellen over mooie citaten laura denkt. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Citaten uit de confessio fraternitatis rc belijdenis van. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. “ik verwijder zwart van is met positieve citaten uit de. Citaten en wijze woorden uit de islam vreemd is mens. Meer dan literatuur citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Fotoboek reisgids wijsheid uit afrika lannoo. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes.

Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste literatuur citaten op pinterest. Beste citaten uit liedjes op pinterest. Laura denkt literatuur en poëzie. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Citaten uit het onderwijs. Pvh persbericht over postieflijst by stichting. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Mooie quotes uit boeken chicklit. In liefde met literatuur stock afbeelding. De taal der liefde dl door ton den boon. Positieve geplaatste citaten vector illustratie. Het werk van wiskundige l e j brouwer ppt download. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. De zestien korte citaten uit in dagelijkse e mails van.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.