Pin van katrien dreesen op friends pinterest teksten. Beste ideeën over leven veranderen citaten op. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam nederlandse quotes. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Een prachtige vriendschap sterre s. Beste citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over speciale vriend citaten op pinterest. Pin van nachtzuster ☆ ☆☆ op gezegden spreuken teksten. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Best images about gedachten teksten on pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Mooie teksten beautiful quotes lyrics mama. Mijn hart nederlandse tekst pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest.

Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste afbeeldingen van welcome friends gedachten. Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Citaten en wijze woorden uit de islam piccss pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Online kopen wholesale moderne slaapkamer decoratie uit. Meer dan ideeën over desiderata gedicht op pinterest. Beste ideeën over verhuis citaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Beste kanker citaten op pinterest strijd tegen. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Beste citaten uit liedjes op pinterest. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)