Beste citaten uit liedjes op pinterest. Beste broertjes citaten op pinterest broer. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste ideeën over songteksten op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over vriendschapscitaten op pinterest. Afbeeldingsresultaat voor loesje vriendschap spreuken. Beste citaten uit liedjes op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste afbeeldingen van welcome friends gedachten. Meer dan ideeën over desiderata gedicht op pinterest. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Pin van katrien dreesen op friends pinterest teksten. Citaten uit het onderwijs.

Citaten en wijze woorden uit de islam het leven is als. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Beste afbeeldingen van life quotes citaten over. Woorden van liefde citaten uit de bijbel met prachtige. Stelling echte vriendschap bestaat niet womanistical. Woorden van belofte citaten uit de bijbel met prachtige. Beste ideeën over wandelen citaten op pinterest. Beste ideeën over speciale vriend citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Een prachtige vriendschap sterre s. Online kopen wholesale moderne slaapkamer decoratie uit. Friends forever spreuken pinterest citaten. Beste ideeën over citaten op canvas pinterest. Pippi langkous spreuken quotes studio sproeten. Citaten uit de bijbel teksten nbv cadeaus kameel.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)