Pikante tegeltjes mooie spreuken. Van gogh experience naar barcelona en seoul wel. Heel het hokje toch de beste moppen. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Joost eerdmans wikiquote. Opstelten malle pietje van het drugsbeleid voc. Politiekdelft dagelijks nieuws uit de delftse politiek. Boeken over tweelingen romans non fictie. Neonazi s hielpen palestijnen in bij overval op. De straffen in saoedi arabië en het is kalifaat lijken. Stadsgids berlijn reisgids overzicht reisgidsen. Geschiedeniswerkplaats e fase vwo havo handboek. Politiekdelft dagelijks nieuws uit de delftse politiek. Karin fossum boeken thrillers noorse schrijfster informatie.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.