Franklin p adams als een politiek commentator het heeft over. Karl lagerfeld in citaten de rijkste belgen. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Taalvoutjes want citaten zijn zo ouderwets taalvout. Politiek citaten citaten pot van citaten. Citaten en spreuken over politiek. De mooiste citaten van eberhard van der laan het parool. Raymond reddington politiek teksten en politiek. De algemene politieke beschouwingen in ronkende citaten de. Politiek citaten citaten pot van citaten. Bekendecitaten hashtag s medias bekendecitaten photos videos. Taal in politiek den haag na. Citaten t shirts online bestellen spreadshirt. Politieke quotes koop goedkope politieke quotes loten van chinese. Oorlog definitie afdrukken soldaat gift usa grappige citaten etsy.

Jean pierre van rossem in citaten showbizz hln. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Solitude citaten over de politiek. Politiek citaten citaten pagina pot van citaten. Hoezo het politieke centrum in europa loopt leeg de morgen. Politiek citaten citaten pagina pot van citaten. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Politiek citaten en wijsheden citaten. Inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Rajinikanth kondigt zijn intrede in de politiek de top van de. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden politiek. Politiek is oorlog zonder bloedvergieten citaten citaten. Politiek citaten en wijsheden citaten. Charles louis lemesle citaten citaten pagina pot van. Citaten en spreuken over bazen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.