Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Marlon brando als je eenmaal een beroemd acteur bent. De doden geen kwaad spreken citaten pagina. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Moved permanently.

Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest bakken. Bol inspirerende business citaten merkloos. Mensen niet citaten pot van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Politiek archives tekstbureau van ginneken. Citaten over politiek aforismen citeert de grote.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.