Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Heeft u vaak last van keuzestress loesje. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Wij beheersen niet de wereld opvallendste citaten. Politiek archives tekstbureau van ginneken. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest. Mediatraining voor politici leugopedie loesje. Waarom moeilijk doen als het samen kan loesje. Beste afbeeldingen over loesje op pinterest target. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid.

Mensen niet citaten pot van. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. De mens is een dier citaten pot van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Kwaden moet kiezen citaten pot van. Marlon brando als je eenmaal een beroemd acteur bent. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. De van dan wordt het een toneelstukje en andere. Beste afbeeldingen van lieve leuke grappige teksten. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Citaten over de politiek van politieke leiders. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.