Citate despre fotografie. Citate motivationale suntparinte ro. Citate motivationale handpicked ideas to discover in. Citate despre fotografie. Academia de bine citate motivationale « drstoica da te n. Citate motivationale care te vor ajuta in viata. De citate si proverbe motivationale prietenul meu. Citate motivationale despre afaceri care ti dau curaj. Frank tyger citate motivationale. Imagini pentru citate motivationale tumblr. Cele mai bune de idei despre imagini cu citate pe. Citate motivationale « drstoica da te n ul meu rog. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate fotograf borcanul cu.

Citate motivationale pulberedestelute. Academia de bine citate motivationale « drstoica da te n. Best citate motivationale images on pinterest. De citate motivaționale ca să privești viața cu mai. Munca citate motivationale « drstoica da te n ul meu. Citate despre fericire modalitati de a slabi. De povesti motivationale personalitate autentica. Citate motivationale funny world. Citate motivationale si inspirationale youtube. Citate fotograf borcanul cu. Citate celebre despre viata. Citate despre fotografie. Top cele mai motivationale citate din toate timpurile. Citate motivationale youtube. Best citate motivationale images on pinterest mottos.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)