Beste afbeeldingen van familie quote muurstickers. Pin van hope renee op marilyn monroe pinterest. Fok nieuws toen marilyn monroe overleden. Dit is het mooiste vrouwengezicht volgens de wetenschap. Beste afbeeldingen van dochters citaten citaat en. Beste afbeeldingen van muurstickers divers carpe. Beste ideeën over grappige citaten vrouwen op. Beste afbeeldingen van marilyn monroe artiesten. Beste afbeeldingen van marilyn monroe artiesten. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Beste ideeën over monroe citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Beste ideeën over citaten van marilyn monroe op. De mooiste quotes en citaten. Beste ideeën over beroemde vrouwen citaten op.

Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Beste afbeeldingen van marilyn monroe endless beauty. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Beste afbeeldingen van muurstickers divers carpe. Beste afbeeldingen van yadira s photo shoot quot hollywood. Beste afbeeldingen van marilyn monroe artiesten. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Beste afbeeldingen van muurstickers divers carpe. Beste ideeën over grappige maandag citaten op. Beste afbeeldingen van marilyn monroe artiesten. Beste afbeeldingen van marilyn monroe. Beste afbeeldingen van people artiesten beroemdheden. Beste afbeeldingen van lyrics inspirerende citaten. Zwart wit marilyn monroe pop art schilderijen afbeelding.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]