Albert einstein citaten en biografie van het genie dat. Einzelfallhilfe beratung keb. Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Gesamtangebotsübersicht. De beste citaten quotes spreuken uitspraken. Citaten van albert einstein. Albert einstein gymnasium hameln wikipedia. Albert einstein gymnasium neubrandenburg wikipedia. Albert einstein gymnasium frankenthal. Albert einstein gymnasium reutlingen. Gesamtangebotsübersicht. Inspirational quotes pinterest citaten. Solitude citaten van albert einstein. Albert einstein gymnasium erfurt schloss wiki. Beste ideeën over intelligente citaten op pinterest.

File albert einstein gymnasium muenchen g wikimedia. Albert einstein quote facebook cover photo fbcovers me. Albert einstein quotes citaten. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Şalom albert einstein gymnasium muhabirce. Albert einstein gymnasium stadt reutlingen. Presentatiepimpers. Traits of a good training partner. Solitude citaten van albert einstein. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Hochbegabtenzug am albert einstein gymnasium kids. Albert einstein gymnasium münchen wikipedia. Datei schwalbach am taunus albert einstein gymnasium g. Albert einstein citaten pot van. Beste ideeën over slechte mensen citaten op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.