Beste ideeën over winkelen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Beste ideeën over dansen citaten op pinterest. Pin van marielouise tilborg op koken pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over gezegden op pinterest hart van goud. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Citaten over klanten ook quotes spreuken oneliners en. Mooie spreuken pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over het leven verg tijd om te doen welk uw ziel. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel.

Quotes citaten over taal communicatie en social media. De reeks van liefde wenst citaten over witte achtergrond. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Liefde voor je kind teksten sx belbin. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Darum shoppen leuke plaatjes pinterest teksten. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)