Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over winkelen citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over vrouw humor op pinterest grappige. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Mooie spreuken pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest.

Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over kind verlies op pinterest engel. Darum shoppen leuke plaatjes pinterest teksten. Quotes citaten over taal communicatie en social media. Beste ideeën over gezegden op pinterest hart van goud. Beste ideeën over grappige mode citaten op pinterest. Spreuken spirituele teksten. Beste ideeën over grappige shop citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Liefde voor je kind teksten sx belbin. Gemaakt door sander van aken olaf langhorst en marijn. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Pin van marielouise tilborg op koken pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: