Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Meer dan afbeeldingen over grappig op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige maandag citaten op pinterest. Mooie zomerdag scan n cut cameo silhouette pinterest. Rumag quotes pinterest teksten spreuken en grappig. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Chagrijnig funny pinterest teksten spreuken en citaten. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over grappige citaten wijn op. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest.

Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten grappig. Grappige afbeeldingen cartoons en stripfiguren. Lieve schoonmoeder grappige teksten pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over grappige badkamer citaten op. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over grappige verjaardagswensen op. Grappige citaten over grappen. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Spreuk citaat nederlands teksten spreuken citaten. Beste ideeën over grappige dieet citaten op pinterest. Grappige bruiloft teksten bw belbin.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)