Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Alvast bedankt nederlandse dutch quotes pinterest. Beste ideeën over ik mis je op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste afbeeldingen van prietpraat citaten grappig en. Afbeeldingsresultaat voor grappige citaten over ouder. Beste ideeën over maandag citaten op pinterest happy. Beste ideeën over blijven gaan citaten op pinterest. Een man van moppen pinterest grappige teksten. Pin van nina op rumag vesar boeff darum pinterest. Beste ideeën over citaten huwelijk op pinterest boom. Levenswijsheid teksten pinterest wijze woorden. Beste afbeeldingen van prietpraat citaten grappig en. Tegeltjeswijsheid een uniek presentje rimpels zijn.

Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Weekend spreuken pinterest teksten en citaten. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Pin van margo ruelens op rumag pinterest teksten een. Beste ideeën over pensioen citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Quote niets was mogelijk totdat iemand het deed hét. Beste ideeën over grappig meisje citaten op pinterest. Facebook interactie is een eitje met deze tips. Veters rumag just for laughs pinterest spreuken. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Beste ideeën over grappig huwelijk op pinterest. Beste ideeën over pijn citaten op pinterest.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.