Beste ideeën over geld citaten op pinterest gezond. Beste ideeën over geld citaten op pinterest geluk. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Beste geld citaten op pinterest levensdoelen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over vakantie humor op pinterest. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Gezegde een sleutel naar geluk is liever je geld. Quote rijkdom grote vakantie in een klein huis. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Citaten en spreuken van baruch spinoza quotes. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest.

Beste ideeën over grappige ochtend citaten op. Beste ideeën over grappig geld citaten op pinterest. Het leveren van kwaliteit kost geld citaten pinterest. Meer dan geld citaten op pinterest geen. Grappig geld citaten op pinterest slechte. Afbeeldingsresultaat voor geld spreuken teksten. Pvda quot armoedebestrijding kan beter tilburgers. Marketing citaten en reclame quotes ook spreuken. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest. Grappig geld citaten op pinterest slechte.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)