Beetje citaten pot van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste communicatie citaten op pinterest. Hannah arendt citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over maarten luther citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over maarten luther op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Kijk voor meer mooie en leuke teksten eens op deze. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Jacques brel citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over quotes about politics op pinterest. Beste ideeën over maarten luther citaten op pinterest. Beste ideeën over maarten luther op pinterest.

Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. Citaten spreekwoorden en gezegden pot van. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Liever eerlijk en gehaat als achterbaks geliefd. Beste ideeën over maarten luther citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Richting verschaft citaten pot van. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Albert einstein citaten pot van. Beste ideeën over maarten luther op pinterest.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)