10 inspirerende citaten over corruptie en transparantie in het. Dit was 2014: de meest memorabele quotes van het jaar belgië knack. Burgemeester karel poma: een politieke laatbloeier u2013 wilrica. Spirituele citaten voor december 31 dagelijkse gedachten uit het. Citaten van b&w en politieke partijen m.b.t. u201cculemborg aan de lek. Citaten en quotes. Patronen van politiek. 12 uitspraken van wilders rutte en andere politici die het. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken. Golda meir quotes google search people of history liebe deine. Politieke prenten brachten politiek naar brede publiek. Mormonen vrouwen online bestellen spreadshirt. Bol.com de moderne democratie 9789055891962 meindert fennema. De politiek correcte wereld van het schoolboek. Freedom of speech. politics and opinion pinterest citaten.

43 citaten over de politiek van politieke leiders toponderzoek. Politiek incorrect citatenboek u2013 vlaams belang. De campagne in 35 quotes. Verantwoordelijke vrijheid gerard drosterij politiek filosoof. Filmpje! afd leider alice weidel reageert op politieke moordpoging. Dertien onsterfelijke citaten historianet.nl. Vlijt uit traagheid citaten 1205 citaten pagina 2 pot van citaten. 21 citaten uit rechten van de vrouw activeren activisten 2019. Wijze spreuken gezegden citaten en wijsheden politiek. Verrassende quotes van c.s. lewis eo visie. Mo*talks @ deburen religie politiek = geweld? deburen vlaams. Rajinikanth kondigt zijn intrede in de politiek: de top van de. Citaten over politiek aforismen citeert de grote. Drie keer links is ook rechts u2013 1 u2013 gestript en aangehaald. Ja duh! de algemene beschouwingen in 16 quotes rtl nieuws.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.