Beste ideeën over maarten luther op pinterest. Hannah arendt citaten aforismen citeert de grote. Vet handig zo n poes bananen grappig en grappige teksten. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste afbeeldingen van spreuken teksten citaat. Beste ideeën over rechtvaardigheid citaten op. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Hebben gegeven citaten pot van. Toon hermans pinterest gedichten. Het leven is als de zee altijd in beweging zachte. Zo de waarheid teksten pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Albert einstein citaten pot van.

Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. Beste ideeën over maarten luther op pinterest. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Beste ideeën over maarten luther op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. De van dan wordt het een toneelstukje en andere. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Beste communicatie citaten op pinterest. The book girl nelson mandela. Welkom citaten pinterest spreuken teksten en koffie. Citaten over de politiek van politieke leiders.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.