Beste afbeeldingen van poezie album versjes citaten. Pin van lenie mijnans op minions verjaardag ideeën en. Pin van bianca berkien op handletteren kerst pinterest. Vind ik leuks reacties marijke vanhommerig. Beste afbeeldingen van chique lettertypes typografie. Beste afbeeldingen van hand lettered love. Birthday verjaardag party feest invitation. Het leven van lisa stichting lezen en schrijven. Mooie letters tekenen een prachtige bijbeltekst in. Beste ideeën over handschriftlettertypen op pinterest. Ecriture chiffres nombres arabe ok islam pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Creatief met creadinda handletteren bloemen en. Quote van de week leren schrijven is denken.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.