Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Beste ideeën over zussen op pinterest zus citaten. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Wenskaart `lieve mooie zus` citaten pinterest. Pin van fun press op teksten nl pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Broer en zus teksten pinterest zussen. Beste broer zus citaten op pinterest. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Meer dan afbeeldingen over zussen op pinterest. Beste broer zus citaten op pinterest.

Beste broer zus citaten op pinterest. My sister is best friend teksten pinterest. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Rumag en ze dan doorgestuurd krijgen van je zus. Beste ideeën over zussen op pinterest waargebeurde. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste afbeeldingen van zussen citaten citaat kunst. Al mijn plaatjes op een site home facebook. Best singular object s blijf sterk citaten. Beste ideeën over zus citaten op pinterest zussen. Beste zus citaten op pinterest zussen. Beste broer zus citaten op pinterest. Best images about citaten versjes en diversen on. Zussen en broers pinterest teksten. Beste ideeën over zussen op pinterest zuster.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)