Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. In elke klas bevindt zich een miniatuur bermudadriehoek. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Mijn juf quotes school pinterest woorden. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over inspirerende citaten op pinterest. Zeer tekst bedankt juf einde schooljaar od belbin. Meer dan afbeeldingen over onderwijs spreuken op. Beste ideeën over verjaardag citaten op pinterest. De weg naar een leeg hoofd en vol hart loesje. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over eerlijkheid citaten op pinterest.

Citaten « appevent als je voor apps bent. Leraar citaten pinterest en. Meer dan bloem citaten op pinterest levensmotto. Best afscheid collega images on pinterest true words. Jelte van der kooi neef pinterest. Leerkracht quotes engels pinterest bedankt. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste leraar citaten op pinterest educatieve. Best citaten leerkracht images on pinterest teaching. Meer dan afbeeldingen over spreuken geluk geven op. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Lieve woorden voor vaderdag. Sollicitatievragen voor nieuwe leerkrachten juf maike. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.