Leerkracht quotes engels pinterest bedankt. Leuke tekst voor in de klas tekstborden pinterest d. Best images about spreuken onderwijs on pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Goede tip van loesje grappig voor leerkrachten. Ook voor mijn zusje citaten en wijze woorden. Inspiratie voor leerkrachten quotes onderwijs. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Welkom bij de kleuters google zoeken spreuken. Beste ideeën over motiverende citaten op pinterest. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Meer dan persoonlijke groei citaten op pinterest. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt.

Voor mijn prachtige zoon borden pinterest teksten. Voor meer mooie nederlandse quotes citaten en teksten. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Meer dan originele citaten op pinterest gedichten. Citaten over loslaten. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Beste ideeën over echte vrienden op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Leraar citaten pinterest en. Sinterklaascadeaus voor leerkrachten klas van juf linda. Quote van de week tekstbureau ginneken. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste keuken citaten op pinterest keukenmuur. Beste ideeën over citaten familie op pinterest.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.