Beste ideeën over citaten lezen alleen op pinterest. Beste ideeën over ouder worden op pinterest. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Bol latijnse citaten en gezegden g j m bartelink. Best dutch quotes ideas on pinterest toon hermans. Shatter me trilogy by tahereh mafi touching juliette. Sappho. Leuke uitspraken van loesje it s me eline. Beste ideeën over moeder zoon op pinterest een. Citaten over loslaten. Spreuk droom niet je leven… leef dromen. De leeskring leest ‘nachttrein naar lissabon. Boekwinkeltjes boeken zoeken letteren.

Beste ideeën over lezen op pinterest boeken. Prijatnogo appetita smakelijke recepten met citaten uit. Beste ideeën over citaten lezen alleen op. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. De confessio fraternitatis r c samengevat in citaten. Hoet heet het gedeelte van een boek waar meestal. Bol wijsheden voor een gelukkig leven. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. Brilliance uttered from a perfect pink package my i. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. Arabisch nu مـعـهــد الـعـربـيـة الآن wijsheden. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Beste ideeën over boek citaten op pinterest boeken.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.