Treppe basco regenboogbrug. Geburtstagswünsche geburtstagssprüche geburtstagsgrüße. Photo met een knuffel en ferme lach zpsexbft xe. Dudo kemol gedichten over vriendschap in. Pin van petra eleveld weghorst op verjaardag drank. Pin van cindy gerwen vroegop op fijne avond. Verhaaltje toon tellegen inspirational quotes about. Wij gaan verhuizen klussen verhuis humor. Good morning quotes in telugu hd images gifs a romantic. Quote comparison is the thief of joy jalien cozy living. Happy smiley emoticon face leo s emotie pinterest. Gif quotes and saying images about family quote amo. Beste ideeën over tweelingsvlammen op pinterest. Pinterest united kingdom.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: