Beste afbeeldingen van words of wisdom to live by. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Beste ideeën over levenswijsheid citaten op pinterest. Leven met sjogren view topic tegeltjes wijsheid. Inspirerende spreuken over de natuur wijsheden. Spreuken over autisme google zoeken quotes. Pin van janneke op quotes pinterest teksten spreuken. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Reeks inspiratiehand getrokken citaten over geluk vector. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Niet kiezen tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken. Beste ideeën over citaten wijsheid op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Spirituele spreuken en citaten teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Wijsheid l loe teksten pinterest. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Wijsheid aarzel niet iemand vandaag nog te vertellen dat. Salomo s lofzang op de wijsheid uit het boek van. Spreuken citaten pot van. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid. Lief leven quotes google search poems pinterest. Populair wijsheden over het leven hq. Een leuk cadeautje nodig op tegeltjeswijsheid vind. Beste ideeën over uil citaten op pinterest. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste ideeën over grappige strand citaten op pinterest. Beste ideeën over wijze woorden op pinterest korte. Beste ideeën over grappige citaten stress op. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.