Humoristische wijsheden. Niet kiezen tegeltjeswijsheid wijsheden spreuk spreuken. Wijsheid wie erop vertrouwt dat hij de oceaan is. De wijze uil gezegden pinterest spreuken citaten en. Spreuken spirituele teksten. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Pin van bertha de lange op quotes pinterest teksten. Vrijheid mooie teksten pinterest boeddha. Wijsheid liefde en vriendschap kom je niet op de beurs. Spreuken citaten pot van. Wijsheid is weten erkennen aanvaarden en veranderen. Gezegden wijsheden spreuken citaten esoterie geloof bde. Pin van reina vierhouten op ned spreuken pinterest. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Spreuk zelfkennis is het begin van de wijsheid.

Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Beste afbeeldingen van gedichten aardappel. Citaten over wijsheid youtube. Beste afbeeldingen van words of wisdom to live by. Beste ideeën over gezegden het leven op pinterest. Sterk zijn teksten spreuken pinterest. Genoeg wijze spreuken over het leven ru belbin. Nieuwjaarswensen gedichten pinterest teksten. Beste liefdesverdriet citaten op pinterest. Populair wijsheden over het leven hq. Kracht tolerantie wijsheid spreuken pinterest. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: