De citaat en mooie spreuken quotes citaten tattoo. Sef quotes mooie teksten pinterest vriendschap. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Best images about oosterse wijsheden on pinterest. Citaten over bomen beverboomzorg. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Favoriete spreuken over eerlijkheid fi belbin. Beste ideeën over ster citaten op pinterest sterren. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest. Mooie spreuken en citaten meer.

Citaten over loslaten. Mooie zomerdag words quotes pinterest teksten. Citaten over bomen beverboomzorg. Spreuken citaten en quotes over spel spelen. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Laat gaan wat was accepteer is en omarm komt. Citaten over klanten quotes en oneliners reputatiecoaching. Meer dan gezegden over het leven op pinterest. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Beste eenzaam citaten op pinterest. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Beste ideeën over citaten succes op pinterest. Quote groeien is springen in het onbekende telkens weer. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)