De tijd apk baixar grátis notícias e revistas aplicativo. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Toon hermans citaten aforismen citeert de grote. Een nieuw europees model is dat mogelijk ppt download. Beste ideeën over grappige ouder citaten op pinterest. Charles bukowski citaten aforismen citeert de grote. Is weg citaten pot van. De tijd apk baixar grátis notícias e revistas aplicativo. Zijn terroristen niet al een karikatuur van zichzelf loesje. Beste ideeën over school citaten op pinterest. Idioot is citaten pot van. Beste democratie citaten op pinterest politiek en. Idioot is citaten pot van. Guido gezelle citaten aforismen citeert de grote. Henri becque citaten aforismen citeert de grote.

Beste ideeën over grappige leraar citaten op pinterest. Beste ideeën over franse citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Fernand auwera democratie is iets waar politici over. Extreem spreuken over vrijheid nj belbin. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Pin van diane olmstead op things i know for sure pinterest. Sigmund graff achter de coulissen van dictatuur vloeit. Bertus aafjes citaten aforismen citeert de grote.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.