Diy pasen knutselen mama scrapelle. Pasen knutselen paaseieren verven met natuurlijke. Knutselen en binnen activiteiten laura s daycare at home. Diy knutselen met eierdoos lady lemonade. Diy paaseieren versieren lady lemonade. Knutselen paaseieren voor in de paastak nanny annelon. Knutselen voor pasen de leukste paashazen kuikens en. Knutselen met pasen voor de kleintjes metmirjam. Knutselen voor pasen de leukste ideeën leuk met kids. Knutselen pasen eieren marmeren be een. Ideeën over knutselen voor pasen op pinterest. Voorbeelden om zelf eierdopjes te maken voor pasen. Knutselen met kinderen lente ideeën kuikentjes. Diy pasen knutselen mama scrapelle. Video leuke crea ideeën voor pasen met de kinderen libelle.

Knutselen pasen vrolijke creaties op een rij goedkoop be. Kippen van een eierdoos maken homemade by joke. Knutselen pasen van paashaas kuiken tot paasei. Knutselen pasen van paashaas kuiken tot paasei. Diy paaseieren versieren lady lemonade. Knutselen voor pasen leuke paasknutsels kinderen. Knutselen met kinderen lente ideeën van plastic lepels. Knutselen pasen van paashaas kuiken tot paasei. Samen knutselen met pasen. Paasmandje knutselen dingen die ik bewaart heb. Diy paaseieren versieren lady lemonade. Bloemen gemaakt van gekleurde doppen plastic flessen. Knutselen paaseieren voor in de paastak nanny annelon. Paashaas slinger maken bekijk hoe je een leuke. Pasen knutselen ruimtelijk picmia.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.