Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Filosofie op de iphone citaten en wijsheden app apps. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Spreuken citaten app voor iphone ipad en ipod touch. Beste afscheid citaten op pinterest foto. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Afscheid nemen gedicht toon hermans google zoeken. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Liefleven overlijden pinterest teksten leven en. A tis zoals wit met zwart posters. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Citaten over loslaten. Wijsheden voor een gelukkig leven beroemde citaten.

Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest. Beste ideeën over afscheid citaten op pinterest foto. Spreuken pensioen quotes of the day. Liefdesspreuken mooie spreuken citaten over liefde. Gewoon jip iphone screensaver background. Liefde spreuken citaten groeten voor elke gelegenheid. Beste vergeten citaten op pinterest aanvaarding. Citaten vertrek collega afscheid werk teksten en. Quotes als inspiratie op het werk. Images about mooie teksten on pinterest met smile.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.