Dingen die geld kan niet kopen geld afdrukbare citaten buy etsy. Citaten en spreuken over geld. Bullshit citaten t shirts online bestellen spreadshirt. Aristoteles citaten. sommige overschrijden bij nemen door te nemen. Leuke quotes gratis te gebruiken op je social media. snapchat. Is allesbehalve geld citaten 224 citaten pot van citaten. Jean paul getty citaten aforismen citeert de grote gedachten. Albert einstein en zijn 15 meest memorabele uitspraken. Boekwinkeltjes.nl berg rien van den marchal gert en noppen. Top 5 beroemde benjamin franklin citaten over geld personal. Imam al reza as ahlalbayt4iedereen. Spreekwoorden en citaten over wijn. Jan jansen easybranches quotes 200 we werken om te leven citaat. Leon lubse: tijd? tijd is geld. geld willen ze niet uitgeven. dus is. Instagram #citaten 圖片,視頻下載 twgram.

25 x briljante en herkenbare quotes van rumag linda.nl. 20 motivational field hockey quotes. Één euro muntstuk op rode pijl naar beneden met het wijzen van op. De mooiste quotes en citaten quotes.nl. Citaten van de voorraad rekenmachine en geld op bureau u2014 stockfoto. Geld citaten en wijsheden citaten.net. 12 quotes over geld om je minder financiële zorgen te maken. Citaten en wijze woorden uit de islam: de rijke persoon is niet. Het is in sommige gevallen beter uw geld dan uw gezicht te verliezen. Tuning people utopia. Leuke quotes gratis te gebruiken op je social media. snapchat. Geld citaat kussens zazzle.be. 49 inspirerende quotes. Tijd is geld! ja en tijd kost geld; het is voor sommigen een heel. 10 quotes & 10 tips om je motivatie te verhogen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.