De thrillerlezers actrice uit paper towns verfrissend. Paper town mooved. Beste ideeën over wijn geschenken op pinterest. Beste ideeën over knuffel citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten uit elkaar gaan op. Winnen paper towns pakket met het boek en de film. Los mejores memes imágenes y frases sobre reyes magos. Paper town mooved. Paper town mooved. Gen over boeken teksten en citaten uit mijn schrift. Paper town mooved. Enkele vormelijke aspecten van een paper of scriptie pdf. Paper town mooved. Alyza s fictie paper towns leerjaar deel. Boekreview paper towns john green fotografille.

Meer dan afstudeer citaten op pinterest. Bästa citaten idéerna på pinterest citat. Paper towns kijk nu online bij pathé thuis. Paper towns boek tweede druk door john green. We kijken jaar vooruit transitie nederland. Paper towns boek vs film. Paper town mooved. Paper towns kijk nu online bij pathé thuis. Paper towns boek door john green literatuurplein. Review paper towns john green boeken recensies i. Best het grote misschien looking for alaska images. Beste ideeën over chocolade citaten op pinterest. Astrid things nieuwe boeken john green. Beste ideeën over uit huis gaan citaten op pinterest. Paper towns online kopen lobbes.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)