O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Citaten over de politiek van politieke leiders. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Bol inspirerende business citaten merkloos. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest.

Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. De weg vooruit is politiek. Beste afbeeldingen van by for and about women. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Afbeeldingsresultaat voor toon hermans gedichten.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.