Citaten over de politiek van politieke leiders. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. O den haag een politiek jaar in negentien citaten. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste afbeeldingen van by for and about women. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Van vijand tot vriend rutte en samsom in citaten. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over vriendschap gezegden op pinterest. Beste afbeeldingen van daily inspiration inspirerende. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Beste ideeën over politiek op pinterest schrijvers.

Bol inspirerende business citaten merkloos. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Citaten over de politiek van politieke leiders. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. De weg vooruit is politiek. Afbeeldingsresultaat voor toon hermans gedichten.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.