De weg vooruit is politiek democratisering daad bij. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. De meest waarheidsgetrouwe citaten eunmask. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Beste ideeën over democratie citaten op pinterest. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest jfk. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Bol inspirerende business citaten merkloos. Aartdekker politiek vandaag citaten vrijdag dus mark. Citaten over de politiek van politieke leiders. Citaten over de politiek van politieke leiders. Beste ideeën over politieke quotes op pinterest.

Beste ideeën over politieke quotes op pinterest. Ouderen zorg mooie tekst van loesje en andere. Beste ideeën over armoede citaten op pinterest. Beste afbeeldingen van quotes sentences for my. Spreuken en citaten over politiek duurzaamheid. Karl popper citaten aforismen citeert de grote. Dertien onsterfelijke citaten historianet. Loesje school spreuken pinterest zoeken google en. Beste ideeën over sterke vrouwen citaten op pinterest. Inspirerende spreuk over elkaar helpen citaat van.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)