Jeff s power point presentation albert einstein citaten. Schattige ideeën over huwelijks humor op pinterest. Solitude. Evolutie en natuurkunde. Favoriete quotes en citaten none of the above gtaforum. Albert einstein citaten pot van. De burcht sion nieuws wetenschap september. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Manuscription of guile acquisition tribute to albert einstein. Albert einstein quote facebook cover photo fbcovers me. Solitude citaten van albert einstein. Topic citaten pagina ffi nederlandstalig. Pin van jongkind training en coaching op. Beste afbeeldingen van inspiratie over persoonlijke en. Albert einstein sprueche nachdenkliches pinterest.

Solitude citaten van albert einstein. Beste afbeeldingen van leuke quotes inspirerende. Albert einstein uitvinder relativiteitstheorie. Beste afbeeldingen van zziep quotes. Citaten girlscene forum. Uitspraken quotes en citaten van albert einstein. Albert einstein quotes citaten. De wereld gaat aan journalisten ten onder klean. Faktoider albert einstein citeras. Quotes kenniscentrum verrijkend onderwijs. Einstein geniale citaten over het leven historianet. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Business intelligence ict van hoogweide.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.