December platformeducatiewo. Hitlers eigen exemplaar mein kampf geveild voor. Fake savchenko schrijft oekraïense mein kampf. Geen geintjes over mein kampf nrc. Originele mein kampf adolf hitler wo forum. Coca cola stopt makeithappy twitteraccount overspoeld. We zijn al jaar bang voor mein kampf vice netherlands. Een bijzonder gesprek over mein kampf · linda. Mein kampf de wetenschappelijke uitgave nieuw wij. De burcht sion waarom vertrekken joden niet uit het. De burcht sion het ware gezicht van hamas. Was adolf hitler een jood. Bevoegdheden europese unie ffi nederlandstalig. Holocaust ppt video online download. Hitlers mein kampf isvw.

Dvd adolf hitler mein kampf. Quot mein kampf kann man hitlers hetzschrift jetzt einfach. Home linnaeus boekhandel. Mein kampf zinvolle censuur trouw. Boekwinkeltjes mein kampf mon combat extraits de. Geen geintjes over mein kampf nrc. Mein kampf in het theater hln be. Hitler radio. Beste ideeën over koran citaten op pinterest islam. Mein kampf gratis films kijken met ondertiteling. Hoe hitler de nederlandse poëzie werd binnengemarcheerd. Nu ook in albanië mein kampf trouw. Mein kampf het verboden boek van adolf hitler. Coca cola stopt makeithappy twitteraccount overspoeld. Cursus mein kampf het verboden boek gaat open eenvandaag.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.