Sal mosca wikipedia. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival. Miwian. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Vikram seth an equal music ontknoping. Homo ludens spelen met adams en stravinsky concertgebouw. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Is this love inspiration. Kataloge archiv günther dresdner kunstauktionshaus. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival. Kataloge archiv günther dresdner kunstauktionshaus. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival.

Peter van den broek facebook. Free printables inspirational sewing quotes to live by. Chris potter en human feel reiken naar het legendarische. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Alino auktionen archiv. Voor wie niet slapen kan mccoy tyner trio chat baker. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Citaten quartett ein zvab. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Beste afbeeldingen van wishlist champagne corgi s en. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten. Dichter quartett jacob wolf spear söhne nürnberg ca. Citaten quartett ein zvab. Conflict ladder glasl google zoeken citaten pinterest. Literatuur en jazz gaan samen met grond van wil boesten.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)