Conflict ladder glasl google zoeken citaten pinterest. Beste afbeeldingen van kleurplaten zappelin de. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Frans van deursen facebook. De bästa happy birthday to you bilderna på pinterest. Spielesammlungen. Spectaculaire goede haydn nrc. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival. Alino auktionen archiv. Kataloge archiv günther dresdner kunstauktionshaus. Beste afbeeldingen over rouw en verlies overlijden op. Chris potter en human feel reiken naar het legendarische. Is this love inspiration. Best images about fuckology on pinterest the o. Sal mosca wikipedia.

Dichter quartett jacob wolf spear shne nrnberg ca. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Koos van der hout facebook. Voor wie niet slapen kan mccoy tyner trio chat baker. Vikram seth an equal music ontknoping. Miwian. Fragmenten uit zijn muziek géza frid. Kataloge archiv günther dresdner kunstauktionshaus. Jens düppe quartet cultuurcentrum strombeek. Kytecrash publiekstrekker op international jazzfestival.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.