Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Mooie spreuken krachtvanhetpaard. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Knutselen voor volwassenen een lichtpuntje zijn door. Sarcasme grappige spreuken en citaten keramisch hart. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Zomerfoto s met citaten. Beste citaten over geluk op pinterest reizen mode. Gelukkig zijn moet je durven rosalinda weel ideeën. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Citaten over geluk op pinterest gelukkig zijn. Kerst citaten en kerstmis spreuken voor de kerstperiode. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Spreuken natuurlijk leven in geloof.

Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Ongeveinsde liefde is toevertrouwen zonder voorwaarden. Beste ideeën over vriendelijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Love pic foto van de liefde fotobewerking met hart. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Pin van inge moors op citaten pinterest teksten. Persoonlijke groei citaten op pinterest. Beste citaten over dankbaarheid op pinterest. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Met on pinterest. Beste ideeën over engel citaten op pinterest. Beste ideeën over korte citaten op pinterest.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)