Beste afbeeldingen over mannenquotes op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over sarcastische citaten op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Best images about fuck you on pinterest humor dutch. Beste ideeën over broer humor op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over ruzie citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Beste ideeën over sommige mensen op pinterest Één. Pin van celine schouten op quotes pinterest leven. Beste zingen citaten op pinterest. Beste ideeën over scheiding citaten op pinterest.

Personal branding quotes reputatiecoaching eduard de boer. Best grappige en sarcastische teksten images on. Beste ideeën over dochter citaten op pinterest. Negeren rumag pinterest teksten spreuken en. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Mooie spreuken pinterest. Citaten van kunstenaars over kunst en het leven. Soms gezegdes pinterest teksten spreuken en gezegden. Beste citaten over familie op pinterest gelukkig. Zinnen over vertrouwen wx aboriginaltourismontario. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. Negeer nooit een persoon die om jou geeft van. Beste ideeën over mensen negeren citaten op pinterest. De kunst van het weten is wat te negeren hét. Best images about spreuken omdenken on pinterest keep.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]