Silvano in hong kong. Online kopen wholesale speciale dochter uit china. Cutiepie designs hong kong baby. Dubbele moord in luxehotel hongkong gazet van antwerpen. Silvano in hong kong. Axel vervoordt opent tweede galerie in hongkong de tijd. Hong kongse acteur woedend over letsel zoon gbtimes. Politie hongkong verwijdert weer barricades wel. Fbi wilde vader inzetten om snowden terug te halen naar vs. Vier generaties family een grote buryat mongoolse. Silvano in hong kong. Silvano in hong kong. Mansion global daily king in the north major hong kong. Huang zhiyang zoon dreamscape pékin fine arts artsy. Michael wolf.

Win zine dagdromen over jaar geef ik leiding aan mijn. Mogura no uta hong kong kyôsô kyoku moviemeter. Deze foto s moet je gezien hebben ad. Beste vader zoon citaten op pinterest papa dochter. Silvano in hong kong. Het leren oerwoud van zim and zou voor hermès mixed grill. China sfeerbeelden met chinese wijsheden muziek uit. Silvano in hong kong. Overweldigend hongkong met kinderen is het nog ver. Jacques molenaar steden. Tai ming wokmie info authentiek gewalste mie. Nieuwe ontruiming kamp betogers hongkong nu het. Bertens tegen gajdosova in hongkong wel. Achterkleinzoon en klm verrassen negentigjarige opa nol. Selfie bij de piek van victoria in hong kong redactionele.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.