Berkenbroeck. Bertens tegen gajdosova in hongkong wel. Verre reis met kleine kinderen profile. Fotografie en beeldvisie a moment in time. Overweldigend hongkong met kinderen is het nog ver. Pas op deze cadeaus zijn taboe in china. Zoon van cabrio hector d abdijhoeve e in gp hong. Catholic mission school 常識 學科活動 校內活動 全方位學習. Axel vervoordt opent tweede galerie in hongkong de tijd. Frederik van der schoot gaat naar paardenrennen in. Hong kongse acteur woedend over letsel zoon gbtimes. Overweldigend hongkong met kinderen is het nog ver. China zet drugsgebruikende sterren zonder werk hln be. Hongkong heeft een nieuwe leider ad. Frederik van der schoot gaat naar paardenrennen in.

China ondergrauw. Chinese om klaagt zoon jackie chan aan wel. Catholic mission school 常識 學科活動 校內活動 全方位學習. Dubbele moord in luxehotel hongkong buitenland. Fbi wilde vader inzetten om snowden terug te halen naar vs. Ouders herenigd door verdriet vrij telegraaf. Tai ming wokmie info authentiek gewalste mie. Tussenstop in hongkong lantau island is het nog ver. Silvano in hong kong. Silvano in hong kong.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]