Beste ideeën over zussen op pinterest zuster. Quotes pinterest citaten spreuken en teksten. Jabbertje voor jou heb ik liefde gespaard rené speelman. Beste ideeën over zwarte liefde op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Spreuk beter gekwetst door de waarheid dan getroost. Beste ideeën over vriendelijkheid citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Spreuk ja ik ben een sterk persoon maar hét. Spreuk nederlandse teksten pinterest spreuken. Beste ideeën over strand citaten op pinterest zomer. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Mooie spreuk achter elke traan van verdriet schuilt. Unieke ideeën over uil citaten op pinterest.

Zie het leven is als een treinreis sommige mensen. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Beste ideeën over citaten geluk op pinterest. Liefdes quotes nederlands rp belbin. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Wijsheid kies met je hart verstand is om keuzes te. Beste ideeën over honden gedichten op pinterest. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over waardering citaten op pinterest.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

Het citaatrecht is een uitzondering op de bescherming die auteurs door auteursrecht wordt geboden. Het staat het citeren uit beschermde werken toe wanneer aan een aantal voorwaarden zoals bronvermelding wordt voldaan. Het citaatrecht is vergelijkbaar met, maar niet identiek aan, het Amerikaanse fair use-beginsel. Het citaatrecht is vrij beperkt, beperkter dan fair use in ieder geval.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)