Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Mooie spreuken inspirerende gezegden wijsheden. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Pin van sharon brown op spreuken pinterest teksten. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Liefdes quotes nederlands rp belbin. Best images about i love nederlandse quotes citaten. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot. Beste afbeeldingen over citaten op pinterest leraren. Hart hoofd verhaal gevangen waarheid luisteren. Mooie woorden zijn niet altijd waar en ware. Citaten over het leven soms na uw hart betekent. Beste ideeën over citaten dankbaarheid op.

Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Citaat laat je hart gids zijn hét. Beste afbeeldingen over inspirerende nederlandse. Mooie spreuken quotes voor een gelukkig leven. Beste ideeën over christelijke citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over hart citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten gebroken hart op. Beste ideeën over citaten liefdesverdriet op. Beste ideeën over hart citaten op pinterest groot.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.