Quotes over het denken just be you. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Uitzonderlijk een mooie tekst vs aboriginaltourismontario. Zelfvertrouwen power pinterest. Quotes om je zelfvertrouwen een boost te geven feel. Beste ideeën over citaten liefde op pinterest. Beste afbeeldingen over teksten zelfvertrouwen op. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Quotes justbeyou. Beste zelfbeeld citaten op pinterest individualiteit. Tuimeltekst heb het lef onzeker te zijn omdenken. Beste afbeeldingen van teksten zelfvertrouwen. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Tegeltje met spreuk tegelspreuken pinterest.

Beste afbeeldingen van teksten zelfvertrouwen. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Juf anke solliciteren. Zelfvertrouwen citaten ` pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat god groter dan jouw angst. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste afbeeldingen van teksten zelfvertrouwen. Populair innerlijke kracht spreuken bj. Heb jij zelfvertrouwen i love nederlandse quotes. Pin van rita fm op spreuken pinterest teksten. Beste ideeën over positieve citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.