Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Beste ideeën over zus gedichten op pinterest. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Beste ideeën over geloof op pinterest geloofcitaten. Zelfvertrouwen nederlands pinterest. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Sef quotes mooie teksten pinterest vriendschap. Meer dan afbeeldingen over project zelfbeeld op. Voor dat extra beetje zelfvertrouwen mooie kwaliteit a. Thetruth body soul pinterest citaten. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Best ideas about ster citaten on pinterest licht. Meer dan zelfvertrouwen op pinterest eigenwaarde. Quotes over het denken just be you. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest.

Beste afbeeldingen van ii zelfvertrouwen gedichten. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Beste ideeën over vertrouwen citaten op pinterest. Beste ideeën over trotse citaten op pinterest. Https google be search q ontgoocheld in vriendschap. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Ingspire quote afstand nemen van wat je denkt anderen. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Quotes om je zelfvertrouwen een boost te geven feel. Beste ideeën over zelfvertrouwen op pinterest. Https google search q positieve citaten bij. Quotes justbeyou. Pin van rita fm op spreuken pinterest teksten. Zelfvertrouwen is geloven dat je een kracht bezit sterker. Beste ideeën over onderwijs quotes op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.