Mooie quotes uit boeken chicklit. Beste ideeën over zinvolle citaten op pinterest. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest. “er komt een tijd dat je moet kiezen tussen de bladzijde. Citaten en spreuken over boeken. Kosmos groot citatenboek citaten spreuken en. Loesje houdt van biebboeken boeken quotes pinterest. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Citaten uit het onderwijs. De confessio fraternitatis r c samengevat in citaten. Mooiste quotes over boeken van tekstbureau. Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Beste afbeeldingen van collected citaten uit eigen. Mooie quotes uit boeken chicklit.

Twintigduizend citaten aphorismen en spreekwoorden. Citaten uit het boek der natuur klaas van berkel isbn. Bol citaten en gezegden barts boeken. Inzicht als het leven je uitdaagt met tegenslagen daag. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Citaten uit het boek der natuur door k van berkel. Beste ideeën over citaten uit liedjes op pinterest. Quote van de week ik haat boeken tekstbureau ginneken. Vondsten uit het verleden w a casparie boeken website. Bol inspirerende business citaten merkloos. Quote vriendschap vrienden kunnen je zorgen even doen. Beste ideeën over teleurstelling citaten op pinterest. Gustav meyrink citaten uit zijn romans spirituele teksten. Nieuwe schatten uit het verleden brian m fagan boeken. Beste ideeën over citaten lezen op pinterest.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)