Favoriete quotes uit boeken. De mooiste quotes uit de alchemist van paulo coelho u positive me. De beste boeken van u de groene amsterdammer. Beroemde zinnen uit boeken alles over boeken en schrijvers. The book review van de mooiste quotes uit ya boeken the. Alice in wonderland boek activiteiten karakters en citaten. Eddie campbell alan moore from hell vanuit de hel. Citaten uit nederlandse boeken ritchie. Bol victor hugo oceaan w veltman boeken. Bol citaten uit het boek der natuur van berkel. Boekwinkeltjes over golf gesproken onvergetelijke citaten. Boeken toon maillard. Godfried bomans citaten en wijsheden citaten. Inspirerende quotes over boeken lezen vriendenboeken. De beste citaten uit de meest gelezen boeken ter wereld u verken.

Heb al een paar boeken dicht geklapt maar sta nu op een punt of. The book review van de mooiste quotes uit ya boeken the. Het leven is te kort om lange boeken te lezen pot van citaten. Citaten uit het boek u dagen. De beste citaten uit de meest gelezen boeken ter wereld u verken. De vrije mare boeken en tijdschrift vrij. De mooiste citaten van paulo coelho beautybyjuly. De beste citaten uit de meest gelezen boeken ter wereld u verken. Epictetus citaten en uitspraken u de nieuwe stoa. Lao tse citaten quotes spreuken uitspraken en wijsheden. Inspirerende passages uit de kleine prins paradijsvogels magazine. Cadeau spreuken citaten quotes heel persoonlijkallespersoonlijk. Boekwinkeltjes over golf gesproken onvergetelijke citaten. Gerard reve gedichten citaten uittreksels en meer. Beroemde zinnen uit boeken alles over boeken en schrijvers.

De opvattingen over de maatschappelijke functie van toneel zijn altijd aan sterke veranderingen onderhevig geweest. Zo is er door de eeuwen heen erg verschillend gedacht over de vraag of aan komisch toneel, naast een lachwekkende, ook een belerende functie moet worden toegeschreven. (Mak 10, Howarth 17, Knight 36)

In dit geval is de hele redenering letterlijk overgenomen uit de bron, en als apart blok (met inspringen) in de tekst geplaatst. Omdat de auteur en het werk al in de tekst genoemd zijn, volstaat bij de verwijzing het noemen van de pagina waar het citaat is gevonden. De volledige titelbeschrijving van Howarths publicatie is in de lijst met geraadpleegde werken opgenomen.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.