Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst.

Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Beste citaten op pinterest inspirerende woorden een. Toon hermans storytelling pinterest angst gedichten. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.