Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Beste ideeën over werk citaten op pinterest hard. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Toon hermans storytelling pinterest angst gedichten. Als de wind van verandering waait bouwen sommige mensen. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst citaten op pinterest denken. Beste ideeën over angst citaten op pinterest stoppen. Beste ideeën over citaten op pinterest inspirerende. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Quote je adem is het leven soms hoeven we alleen maar.

Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over grappige citaten werk op. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste citaten op pinterest inspirerende woorden een. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Kwetsbaarheid durven tonen maakt je tot een sterker. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest. Beste ideeën over angst citaten op pinterest.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.