Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Beste engelse citaten op pinterest over lezen. Beste ideeën over toon hermans op pinterest grote. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Mignon mclaughlin citaten aforismen citeert de grote. Angst gevoelens and citaten on pinterest. Beste ideeën over paniekaanvallen op pinterest angst. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Meer dan ontspannen citaten op pinterest. Citaat moed en vertrouwen zijn nodig om over de angst dat. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Citaten van osho over angst. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest.

Beste ideeën over angst op pinterest citaten. Beste ideeën over moed citaten op pinterest angst. Beste ideeën over angst op pinterest citaten. Angst citaten pot van. Beste ideeën over opgeven op pinterest citaten. Citaten over angst aforismen citeert de grote. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Citaten en wijze woorden uit de islam angst voor dood. Beste ideeën over slaap citaten op pinterest slapend. Meer dan nieuwsgierigheid citaten op pinterest.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

en citaat is een letterlijke uitspraak van iemand, die door iemand anders aangehaald wordt. Citeren verschilt van parafraseren doordat bij deze laatste vorm in eigen woorden idee�n van anderen weergegeven worden. Het idee blijft dan wel gehandhaafd, maar anders dan bij citeren is de vorm anders.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.