Images about citaten van loesje on pinterest tes. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste ideeën over moslim citaten op pinterest allah. Loesje google zoeken pinterest weer gezond. Keywords afscheid collega tekst loesje and tags. Loesje word pinterest spreuken teksten en citaten. Loesje over vasten spreuken en citaten pinterest. Best images about loesje en onderwijs on pinterest. De eerste mantelzorger was dat roodkapje loesje. Loesje pinterest spreuken teksten en citaten. Images about citaten van loesje on pinterest tes. Beste ideeën over samenwerking citaten op pinterest. Beste ideeën over werk citaten op pinterest. Best images about spreuken citaten loesje on. Loesje google zoeken citaten pinterest.

Meer dan bakken citaten op pinterest cupcake. Best images about spreuken citaten loesje on. Beste ideeën over grappige citaten school op. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Loesje verjaardag spreuken pinterest. Loesje fun pinterest teksten spreuken en citaten. Images about spreuken citaten loesje on pinterest. Loesje v d posters on spreuken teksten en citaten. Best images about spreuken citaten loesje on. Citotoets dat is toch een soort apk voor kinderen loesje.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels:

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.