Citate despre fotografie. Citate acasă facebook. Citate imagini pentru facebook timeline. Citate celebre despre fotografie studio raphael. Citate despre fotografie. Citat celebru citate despre femei page. Citate de dragoste cu imagini pentru facebook si. Citate despre fotografie. Citate celebre albert enstein simy mihael. Citate despre fotografie. Imagini motivationale pentru facebook poze cu citate care. Citate despre fotografie. Citate celebre despre adevăr. Cele mai bune de idei despre poze cu prieteni pe. Citate despre fotografie.

Citate despre fotografie. Cele mai frumoase citate de dragoste cu poze pentru. Imagini desktop motivaționale pentru wallpaper copertă. Mamaproject fotografii motivationale citate. Citate despre fotografie. Citate pentru facebook prietenie. Peste dintre cele mai bune despre imagini cu citate pe. Citate despre fotografie. Citate handpicked ideas to discover in quotes. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate despre fotografie. Citate celebre maxime cugetari din biblie. Citate pentru facebook arabul si evreii. Citate celebre albert enstein simy mihael.

Een citaat is een nauwkeurige aanhaling en dat betekent dat ook de eventuele (zet)fouten meegeciteerd worden. Eventueel kan aan het citaat de vermelding sic (Latijn voor zo staat het er worden toegevoegd om aan te geven dat de fout in de brontekst staat en niet van de aanhaler zelf is, bijvoorbeeld: volgens Oversteegen is het thema van de roman de onkenbaaheid (sic) van de werkelijkheid.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.