Moved permanently. Crama la salina crame. Serenity corĂbii vapoare bĂrci tube pbg. Citate fericire cd fotovideo. Serenity moda parizianĂ a secolului al ix lea. Serenity henry jules jean geoffroy și surprinzĂtoarele. Serenity personaje din desene animate png. Sonnenblume whatsapp und facebook gb bilder pics. Portrete cu tarancute pictura universala strop de lumina. Serenity iubire mi e dor de tine gif. Crama basilescu crame. Simy mihael calatorii fotografie poezie citate. Serenity personaje din desene animate png. Serenity florile din viaȚa noastrĂ women tube png. Serenity frumoase imagini de iarnĂ gif animaȚie.

Inima din asfalt simy mihael. Pejac creative silhouettes. Serenity siluete contur.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)

Bij het veelvuldig citeren, moet er voor gewaakt worden dat het auteursrecht niet overtreden wordt. Er kan dan sprake zijn van plagiaat, al is plagiaat niet altijd gebaseerd op citeren. Onder andere de Nederlanders psycholoogRen Diekstra en auteurAdriaan van Dis kwamen negatief in het nieuws nadat zij van plagiaat werden beschuldigd.

Bij citaten van zinsdelen dient de eigen tekst zo worden geschreven dat het citaat er naadloos in opgenomen is. Wanneer dat niet helemaal lukt zonder bijvoorbeeld een werkwoord uit het citaat te verplaatsen of in een andere tijd te zetten, dan dient deze bewerking te worden gemarkeerd door het woord tussen vierkante haakjes te zetten, bijvoorbeeld: De verteller van de Max Havelaar was makelaar in koffie, en [woonde] op de Lauriergracht, No. 37.

De keuze voor een citaat of een parafrase hangt af van de soort tekst die je schrijft en de functie die de te citeren of te parafraseren bronpassage heeft binnen je tekst. Er bestaan geen vaste richtlijnen die bepalen hoeveel tekst je letterlijk mag of kan overnemen uit andermans werk. Wel een paar globale overwegingen en vuistregels: