Spirituele vrienden juli. Beste afbeeldingen over khalil gibran op pinterest. Kahlil gibran luister naar een vrouw wanneer ze je. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Beste afbeeldingen van kahlil gibran. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten pot van. Kahlil gibran hij die het meest verlangt leeft langst. Kahlil gibran quote thursday day lunch time. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran quotes that ll change the way you look at. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Citaten over glimlach aforismen citeert de grote. Khalil gibran poster quotes in the sweetness of.

Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten pot van. A quote about turtles from kahlil gibran citaten. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten pot van. Kahlil gibran citaten pot van. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran. Beeldgedicht. Kahlil gibran liefde quotes isaac carbon. Khalil gibran zitat. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote. Kahlil gibran citaten aforismen citeert de grote.

Hieronder zie je 5 manieren om een passage te verwerken: als citaat, als parafrase (met of zonder toevoeging van korte citaatjes) en als verwijzing (al dan niet gecombineerd met verwijzing naar meerdere bronnen). In de voorbeelden is gebruik gemaakt van een passage uit W. D. Howarth, (ed.) Comic drama. The European Heritage. London: Methuen, 1978.

Een beroemd vermeend citaat van koningin Beatrix is De leugen regeert. Deze uitspraak zou zij gedaan hebben op een bijeenkomst ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van het Nederlands Genootschap van Hoofdredacteuren. Het is echter niet zeker of zij deze uitspraak daadwerkelijk gedaan heeft, omdat er een verbod heerst op het citeren van het Nederlands staatshoofd. In maart 2004 stelde de politieke partij GroenLinks dat dit verbod moet worden afgeschaft. Het gaat dan bijvoorbeeld om het citeren van de koningin tijdens gesprekken met de pers tijdens staatsbezoeken. Meereizende journalisten mogen de antwoorden niet citeren, maar wel aan de vorstin toeschrijven. De journalist is dan verantwoordelijk voor de weergave.

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

W.D. Howarth wijst er in de inleiding van Comic drama. The European Heritage op dat de waardering voor pure klucht in de geschiedenis van het komisch toneel niet altijd een vanzelfsprekendheid is geweest. Er zijn periodes geweest waarin zowel toneelschrijvers als hun publiek aan komisch toneel een maatschappelijke functie toeschreven; humor diende "to harness it to some moral purpose." In deze periodes werd "?gratuitous? comic writing" niet op prijs gesteld. (17)