【服装史】巴洛克时期 荷兰风时代. De meest invloedrijke mensen in wereld volgens. Citaten quotes en uitspraken van osho plazilla. Geschiedenis landgoed nijenhuis westerflier bv. Citaten en spreuken over geschiedenis. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Spreuken knutzels. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Afbeeldingsresultaat voor uitspraken nederlands. Portretten van belangrijke mensen in de nederlandse. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Ayuntamiento de amberes wikipedia la enciclopedia libre. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie. Afbeeldingsresultaat voor kwaadspreken quotes rumag enzo.

Ga positief door het leven bekijk alles met een lach. Beste ideeën over doop citaten op pinterest kindje. Citaten voor een huwelijk afbeeldingen over teksten op. Hadden we wel moeten trouwen hoe je relatie van een. Citaten over kerst en spreuken kerstmis wijsheden. Igo nieuws algemeen maand van de geschiedenis bekende. Eric piscador citaten aforismen citeert de grote. Bol citaten van bekende christenen nvt. Geschiedenis onderwerpen gammasteunpunt. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. Amerikaanse stadjer over eigenzinnig groningen. Top meest invloedrijke mensen. Citaten de mooiste uitspraken van bekende en minder. Geschiedenis van bekende frans vlaamse families. Bekende diëten van celebrities styletoday.

W.D. Howarth signaleert dat "at certain periods playwrights themselves, the educated part of their audience and the most influential of their critics have shown [?] their insistence on the social reference of comic drama [?]." (17) In dergelijke periodes werd pure klucht niet op prijs gesteld.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In sommige periodes van de geschiedenis werd komisch toneel geacht een moreel doel te dienen en werd humor als doel in zichzelf niet op prijs gesteld. (Howarth 17)

Behalve woorden kunnen ook andere uitingen citaat genoemd worden, bijvoorbeeld muziek. Het nummer All You Need Is Love van The Beatles bevat twee citaten: het lied heeft geen eigen intro, maar begint met een citaat uit de Marseillaise. In de fade-out aan het slot zingt John Lennon een regel uit de hit She Loves You van de groep. Ook een schilderij dat op een ander schilderij te zien is, kan als zodanig omschreven worden. Zo citeert August Jernberg De Nachtwacht op zijn schilderij dat de bezoekers voor De Nachtwacht in het Trippenhuis voorstelt. Filmshots kunnen een citaat uit een andere film zijn, in welk geval het citaat de functie van een allusie heeft.

Wanneer er iets uit het geciteerde gedeelte niet wordt meegeciteerd, dient de weglating te worden gemarkeerd met een beletselteken: drie puntjes tussen ronde haakjes, bijvoorbeeld: de verteller van de Max Havelaar stelt zich voor met: Ik ben makelaar (...) en woon op de Lauriergracht, No. 37.[1]