Bekende citaten uit faust goethe pinterest. Hoe de vs in maart geschiedenis schreef. Best loesje en onderwijs images on pinterest laughing. Beste ideeën over bedankt op pinterest middelvingers. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest. Bol bekende citaten uit het dagelijks taalgebruik. Bol nelson mandela citaten jennifer crwys williams. Beste ideeën over ik mis je op pinterest citaten. Citaten en spreuken over geschiedenis. Johan cruijff veertien minder beroemde uitspraken. Beste afbeeldingen van historische uitspraken. Gebouw en geschiedenis — teylers museum. Top meest invloedrijke mensen. Beste ideeën over romeinen op pinterest bijbelcitaten. Beste ideeën over huwelijks citaten op pinterest.

De meest invloedrijke mensen in wereld volgens. Beste ideeën over citaten familie op pinterest. Beste ideeën over nelson mandela citaten op pinterest. Op welke site vind ik de afbeeldingen van bekende. De mooiste latijnse citaten spreuken gezegden en. Onthoud dat je tegenstander sowieso een schijterd is. Zelf gemaakt kosmisch montessori materiaal de leerlingen. Geschiedenis van bekende frans vlaamse families. Inzicht gun jezelf rust een ander trapt voor jouw niet. Sioux op paard geschiedenis indianen amerika pinterest. Portretten van belangrijke mensen in de nederlandse. Citaten van of quotes albert einstein gevleugelde. Het gedicht meedogenloos over afscheid verdriet. Invoering van het metrieke stelsel in frankrijk. Beste ideeën over lieve teksten op pinterest relatie.

Harry Mulisch heeft ooit verklaard dat het talent om goed te schrijven vooral zit in de bereidheid om tijd en moeite te investeren in een tekst: "Het feit dat je bereid bent zo hard op een blaadje papier te werken, maakt deel uit van je talent". (geciteerd in Burger en De Jong, 1997: 25)

Citaten met betrekking tot een bepaald thema, afkomstig van een bepaalde persoon e.d. worden soms gebundeld in boeken. Er zijn ook websites die zich specifiek toeleggen op het verzamelen van bekende citaten, zoals citaten.net in het Nederlands. Binnen de sites van Wikimedia is dit Wikiquote.

De waardering voor pure klucht zoals wij die aan het begin van de 21e eeuw kennen is geen universeel gegeven. In zijn overzicht van de geschiedenis van het komisch toneel in Europa signaleert W.D. Howarth dat in sommige periodes het komisch toneel geacht werd een moreel doel te dienen. Humor als doel in zichzelf werd in deze periodes niet gewaardeerd. (17)

NB: in deze voorbeelden wordt de zogenaamde MLA-stijl gehanteerd; zie de verwijssystemen in het linkermenu voor een beschrijving van deze en andere stijlen.